Catering by Pontus

År 2001 startade vi Pontus Catering med mottot att inget är omöjligt. Sedan dess har samma ambition gällt varje dag – att vi har kunden i fokus och skräddarsyr varje uppdrag. Oavsett om det gäller en exklusiv hemmamiddag med ett fåtal gäster eller en betydligt större tillställning. Vi är en helhetsleverantör som kan ordna allt som hör till en lunch, en middag eller ett evenemang.

Under åren har vårt företag växt mycket, men våra värderingar är desamma: vällagad, god och säsongsrelaterad mat, personlig service med fingertoppskänsla och framför allt ett lösningsorienterat sinnelag med genuint engagemang.

Vi arbetar över hela Sverige och även utomlands. Vi kan ta uppdrag ombord på båtar och flygplan, eller på den unika plats som du föredrar. Vi ser fram emot att skämma bort dig!

Pontus Frithiof med team

NEWS hösten 2023

Brasserie Greta i Djursholm kommer i ett skräddarsytt nytt samarbeta med Pontus Frithiof att erbjuda all typ av catering genom GRETAS by PONTUS

 Vill du veta mer om samarbetet hittar du information här  www.brasseriegreta.se/catering

Menyer

Vi jobbar ständigt med våra menyer där vi alltid arbetar efter säsong för att säkerställa de bästa och mest välsmakande råvarorna. Vi erbjuder även klassiska menyer där vi tittar tillbaka på vår historia och väljer ut rätter som varit extra uppskattade genom åren, Vår gastronomiskt ansvariga kock Joakim Nyholm lägger här en genomtänkt touch på rätterna. Vi älskar att utmanas! Så har du specifika önskemål så skräddarsyr vi mer än gärna en meny efter era preferenser för att tillsammans skapa en unik måltid och upplevelse.

Samtliga menyer nedan är tillgängliga för catering.

Buffé Asiatisk

Buffé Grill

Buffé Medelhav

Buffé Student

Buffé Säsong Höst & Vinter

Buffé Säsong Vår & Sommar

Frukost

Drinktilltugg & Fingerfood Mingel

Lunch & Affärslunch

Säsongsmeny 9 april – 1 juli

Säsongsmeny Jan – 8 april

Wraps & Smörrebröd

 

Lokaler

Catering by Pontus samarbetar med en rad fantastiska festlokaler runt om i Stockholm som passar både stora och små fester eller event. Vi har välkomnat många fantastiska bröllop, intressanta konferenser, unika middagar och häftiga produkt lanseringar genom åren.

Pontus Frithiof at No18 – unika möjligheter. No 18, en kosmopolisk medlemsklubb i nya lokaler på Nybrokajen 7. Med en helt unik och storslagen vy över Nybroviken och Strandvägens pampiga allé erbjuder No18 exklusiva möten och event. Lokalen består av en private dining-lokal för 6-40 personer. Länk till No18 filmen

NYHET Pontus Frithiof at NO18 Takterrass
Nu kan du även via oss boka den helt unikt belägna terrassen på no 18 med den storslagen utsikten, 250 kvm stor takterrass där bara fantasin sätter begränsningar för vilket event du vill göra. Allt från sommarens After Work-mingel, det unika kundeventet till den storslagna festen är möjligt att arrangera.

Välj en unik och lyxig lokal som Confidencen med gröna, vackra omgivningar bara ett stenkast från city eller varför inte Skyddsrummet på Södermälarstrand eller A house på Östermalm för dom större festerna

Passar det bättre med en modern och rustik lokal så har vi Watz Studio i Frihamnen att erbjuda. Ute på Biskopsudden ligger Fyrskeppet förtöjd, den marina miljön passar både för det lilla kreativa mötet till den stora festen. Är ni ute efter en upplevelse utöver det vanliga, kan en exklusiv tur i skärgården med den vackra motoryachten Alba från 1912 passa. Hos oss hittar du alla lösningar!

Vi hjälper dig bland annat med: 

– Mat, menyer och menyförslag
– Drycker av alla slag
– Servering och personal
– Arbetsledning, projektledning
– Porslin, bestick, glas och linne
– Bordsdekorationer
– Evenemangsrelaterade upplevelser
– Blommor
– Underhållning
– Exklusiva lokaler
– Kaffe- och barristalösningar
– Cocktailbar och barpersonal

Foto & Film

Catering by Pontus samarbetar med webbyrån Dubbel W som erbjuder unika möjligheter inom foto och film. Vill du fånga ögonblicket från ditt evenemang? Vid bokning av catering erbjuder vi möjligheten att få ditt event dokumenterat i både foto och film format.

Vid intresse och prisförslag kontakta
catering@pontusfrithiof.com

Kontakt

– Telefon –
+468 545 273 00

– E-post –
catering@pontusfrithiof.com