KVÄLLENS MENY   |   ÖPPNINGSFILM   |   BOKA BORD

Mondo har nu stängt för säsongen, välkomnar åter vintersäsongen 2023/2024

Om oss

Mondo, som betyder världen på italienska, är vårt ”family-style-koncept”, med rätter från olika delar av världens kök.

”Ski in – lunch” på Mondo erbjuder ett antal värmande och smakrika rätter från världens hörn.

Kvällstid ett sharing-koncept för alla tillfällen, för hela familjen eller kompisgänget. Mondo bjuder in till härligt fjällhäng, spännande, väntat och oväntat, men framför allt gott.

Ski in-lunch

Mondos ”Ski-in lunch” erbjuder ett antal värmande och smakrika rätter från världens hörn samt vår goda Hjortburgare med cheddarost, bacon och BBQ-majonnäs.

På luncherna går det inte att boka bord utan det är Drop-in  mellan 11.30-15.00.

• Klicka här för vår lunchmeny •

À la carte

Mondo, som betyder världen på italienska, är vårt ”family-style-koncept”, med rätter från olika delar av världens kök – ett sharing-koncept för alla tillfällen, för hela familjen eller kompisgänget. På menyn finner du rätter från 4 kontinenter och missa inte våra Mondo Drinks innan maten.

Välkomna mellan 17.00-22.00.

• Klicka här för vår kvällsmeny •

Boka Rum

Lodgen har närmare 800 bäddar samt både restaurang och lodgebar. I samma byggnad inryms även SkiStarshop, Frost Pool & Sauna med bastu och gym samt Valles hygglo – ett lekrum som inspirerar barnen till rörelseglädje och tillsammanslek.

Utvecklingen av nya Hundfjället är ett steg mot Sälen som internationell fjällresort med toppmodernt boende med hög mysfaktor och bästa läge, Skandinaviens modernaste 8-stols expresslift, närhet till flygplatsen Scandinavian Mountains Airport (SCR), nya nedfarter och utökade snösystem.

Det ska vara smidigt att resa med familjen, SkiStar Lodge är boendekonceptet för dig som vill ha en riktigt bekväm och avkopplande skidsemester. Våra lodger ligger alltid på bästa läge, med ett fåtal meter till närmaste lift, och är smakfullt designade i gedigna naturmaterial. Lägenheterna är välutrustade med genomtänkt planlösning, generösa sällskapsytor och smarta funktioner.

För mer info och bokning klicka här •

Hitta hit och kontakt

Hitta hit:
Hundfjällsvägen 10
780 91 Sälen

Öppettider
Måndag – Söndag: 11:30 – 22:00

– E-post Mondo –
mondo@pontusfrithiof.com

– Telefon –
02 80-21 000

Klicka här för att boka bord på Mondo