Kommersiella samarbeten

Pontus Group är ett företag som alltid är på jakt efter nya spännande möjligheter inom ramarna för vår strategi. Vare sig det är nya verksamheter, samarbeten, sponsorskap eller annorlunda och unika sätt att utveckla vår bransch.

Har du en liten eller stor idé, tveka inte att höra av dig till mig personligen!

Jag föredrar att den första kontakten sker via e-post: pontus.frithiof@pontusfrithiof.com

Fastighetsägare

Pontus Group har ett flertal befintliga koncept som är skalbara och applicerbara på nya platser. Vi har färdiga koncept med tillhörande driftskalkyl och investeringsbudget för att kunna etablera inom verksamheter som antingen är befintliga eller som har potential att öppnas inom 12 månader. Självklart finns både rutiner, processer och policys att arbeta efter för dessa. Är du intresserad av att etablera kontakt med en seriös aktör med mångårig erfarenhet och starkt varumärke, tveka inte att höra av dig.

 

Franchise

Vi har ett flertal koncept som det finns möjlighet att bedriva på franchisebasis om du är rätt partner. Idag (2020) bedrivs åtta av våra verksamheter på franchisebasis av vår partner, Nordrest AB (www.nordrest.se). Är du intresserad av mer information, mejla oss dina tankar.