Nu närmar det sig säsongsöppning den 7 december! 

Förberedelserna pågår för fullt och snart kommer vi avslöja årets spännande menyer och nyheter!

• Boka bord •

Om oss

På Pontus! i Sälen möts du av en varmt ombonad internationell lodgeatmosfär med puls. Vi erbjuder Casual Dining där den svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Kvällens meny kommer bland annat erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat chefssommelier Mario E Moroni. Vid restaurangen finns även en generöst inbjudande lodgebar för en après-ski med servering direkt från vår dryckesvagn.

Julbord & Nyårssupé

På julafton dukar vi upp vårt traditionella julbord. Köksmästarens urval av klassiska rätter som varvas med lokala specialiteter som bidrar till den där mysiga och unika julkänslan.

Pris: 795 kr

Välkomna in det nya året hos oss med en 5-rätters nyårssupé. Vi erbjuder två sittningar där den sena sittningen även inkluderar ett glas champagne för att skåla in tolvslaget med!
• Klicka här för att se nyårsmenyn •
Pris kl 17.30: 995 kr
Pris kl 20.30: 1195 kr

Vinpaket samt övrig dryck tillkommer.
Priser barnbuffé båda dagar: 5-10 år: 150 kr 10-13 år: 195 kr

• Boka bord •

 

Á la carte

Pontus! i Sälen går under parollen, svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Meny kommer bland annat erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat Pontus chefssommelier Mario E Moroni. Välkomna mellan 17.30-22.00.

Pre season meny 7 Dec – 7 Jan

Après-ski

Vår stora lodgebar kommer att vara öppen hela dagen och är hjärtat av socialiserande i Hundfjället. Missa inte vår après-ski där vi också kommer att servera direkt ifrån vår dryckesvagn tisdagar till lördagar. I baren kommer det alltid att finnas något lätt att äta mellan 10.00 – 22.00.

Lunch

Colorado Ski in Buffet – with a brunch flirt! 

Välkomna till vår omtyckta lunch varje dag kl 11.30 – 14.30 – vår generösa buffé passar för alla åldrar och har inspiration från Nordamerika och den svenska fjällvärlden.

Det är endast drop-in som gäller på lunchen.

• Håll utkik för vår meny •

Frukost

Med inslag både från svenska fjällvärlden och det uttrycksfulla Nordamerika finner du både något nyttigt och onyttigt att välja mellan.

Frukosten är öppen mellan 07.30 -10.00

Om du inte bor på hotellet och vill besöka oss för en frukost så bokar du här

• Länk till bokning •

Bor du i någon av hotellets lägenheter bokar du frukost i receptionen.

Boka rum

Lodgen har närmare 800 bäddar samt både restaurang och lodgebar. I samma byggnad inryms även SkiStarshop, Frost Pool & Sauna med bastu och gym samt Valles hygglo – ett lekrum som inspirerar barnen till rörelseglädje och tillsammanslek.

Utvecklingen av nya Hundfjället är ett steg mot Sälen som internationell fjällresort med toppmodernt boende med hög mysfaktor och bästa läge, Skandinaviens modernaste 8-stols expresslift, närhet till flygplatsen Scandinavian Mountains Airport (SCR), nya nedfarter och utökade snösystem.

Det ska vara smidigt att resa med familjen, SkiStar Lodge är boendekonceptet för dig som vill ha en riktigt bekväm och avkopplande skidsemester. Våra lodger ligger alltid på bästa läge, med ett fåtal meter till närmaste lift, och är smakfullt designade i gedigna naturmaterial. Lägenheterna är välutrustade med genomtänkt planlösning, generösa sällskapsytor och smarta funktioner.

• För mer info och bokning klicka här •

Hitta hit och kontakt

I år driver vi enbart restaurang Pontus! i Sälen med tillhörande bar och lounge i Lodgen.
För er som är nyfikna på grannkrogen Smedens Mathall hänvisar vi er till deras hemsida

Hitta hit:
Hundfjällsvägen 10
780 91 Sälen

Öppettider
Måndag – Söndag: 07:30 – 00:00

Kontakta oss:
– E-post Pontus! i Sälen –
pontusisalen@pontusfrithiof.com

Klicka här för att boka bord på Pontus! i Sälen •