KVÄLLENS MENY   |   ÖPPNINGSFILM   |   BOKA BORD

Pontus i Sälen har nu stängt för säsongen, välkomnar åter vintersäsongen 2023/2024

Om oss

På Pontus! i Sälen möts du av en varmt ombonad internationell lodgeatmosfär med puls. Vi erbjuder Casual Dining där den svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Kvällens meny kommer bland annat erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat chefssommelier Mario E Moroni. Vid restaurangen finns även en generöst inbjudande lodgebar för en sofistikerad after ski med servering direkt från champagnevagn.

Frukost

Med inslag både från svenska fjällvärlden och det uttrycksfulla Nordamerika finner du både något nyttigt och onyttigt att välja mellan.

Frukosten är öppen mellan 07.30 -10.00

Om du inte bor på hotellet och vill besöka oss för en frukost så bokar du här

• Länk till bokning •

Bor du i någon av hotellets lägenheter bokar du frukost i receptionen.

Lunch

Colorado Ski in Buffet – with a brunch flirt –

Välkomna till årets nyhet på Pontus! i Sälen. Vår generösa buffé passar för alla åldrar och har inspiration från Nordamerika och den svenska fjällvärlden.

11.30-14.30. På lunchen går det inte att boka bord utan det är drop-in som gäller.

Meny

Champagne Hour

Vår stora lodgebar är öppen hela dagen och är hjärtat av socialiserande i Hundfjället. Missa inte vår sofistikerade variant av after ski med Champagne Hour – servering direkt från vår champagnevagn mellan 15.00 – 17.00. I baren finns det alltid något lätt att äta mellan 10.00 – 22.00.

Á la carte

Pontus! i Sälen går under parollen, svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Meny kommer bland annat erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat Pontus chefssommelier Mario E Moroni. Välkomna mellan 17.30-22.00.

• Klicka här för vår kvällsmeny •

Boka rum

Lodgen har närmare 800 bäddar samt både restaurang och lodgebar. I samma byggnad inryms även SkiStarshop, Frost Pool & Sauna med bastu och gym samt Valles hygglo – ett lekrum som inspirerar barnen till rörelseglädje och tillsammanslek.

Utvecklingen av nya Hundfjället är ett steg mot Sälen som internationell fjällresort med toppmodernt boende med hög mysfaktor och bästa läge, Skandinaviens modernaste 8-stols expresslift, närhet till flygplatsen Scandinavian Mountains Airport (SCR), nya nedfarter och utökade snösystem.

Det ska vara smidigt att resa med familjen, SkiStar Lodge är boendekonceptet för dig som vill ha en riktigt bekväm och avkopplande skidsemester. Våra lodger ligger alltid på bästa läge, med ett fåtal meter till närmaste lift, och är smakfullt designade i gedigna naturmaterial. Lägenheterna är välutrustade med genomtänkt planlösning, generösa sällskapsytor och smarta funktioner.

• För mer info och bokning klicka här •

Hitta hit och kontakt

Hitta hit:
Hundfjällsvägen 10
780 91 Sälen

Öppettider
Måndag – Söndag: 07:30 – 00:00

Kontakta oss:
– E-post Pontus! i Sälen –
pontusisalen@pontusfrithiof.com

Klicka här för att boka bord på Pontus! i Sälen •