Från och med den 18/9 går helhetsansvaret för restaurang Tidningshuset över till Nordrest.

Veckomenyer, Catering och kontaktinformation finner ni på Tidningshuset – Nordrest

Välkomna!”

Välkommna till oss!

Vår moderna lunchmatsal där vi varje dag serverar ett rikt urval av alternativ: vegetariskt, kött eller fisk.

Betalningen sker digitalt för att minimera köerna och vi anpassar portionerna för högsta kvalitet och för att minimera svinnet. Självklart får du mer om du vill.

Brödet kommer från eget bageri och i Pocket Café, som ligger strax intill, kan du även njuta av våra prisbelönta kardemummabullar.

Om oss

Varje dag kan du välja mellan kött, fisk och ett vegetariskt alternativ. Här gör detaljerna och det lilla extra den stora skillnaden. När vi skapade Tidningshuset var ambitionen att skapa en stor, modern och trivsam kantin med hög value-for-money-faktor. Priserna skiljer sig åt beroende på när du besöker oss, allt för att du ska få kortare köer och fler sittplatser att välja mellan. Är ni större sällskap så går det utmärkt att boka bord. Här hittar du också avdelningarna Bakery and Deli där du kan köpa med dig frukost, lunch eller fika från vår bagare Pelle (som använder så mycket smör i degen att man blir lycklig). Vi levererar också catering för alla tillfällen. Vi är väldigt flexibla och skräddarsyr leveransen till er. Inga uppdrag är för stora eller små för oss. Tidningshuset by Pontus är en kontantfri restaurang.

Veckans lunchmeny

Vi har olika priser olika tider!
Early bird 10.30 – 11.15 – 114kr
Dagens lunch 11.15 – 13.00 – 124kr

Lunch v37

Måndag

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

– Dagens varma lunch från Köket –

Levereras på serveringsvagn Minimumbeställning är 6p och ni väljer en av dagens rätter till samtliga i sällskapet. Lunchen med tillbehör dukas upp som en buffé på serveringsvagn.

Dagens varma lunch, kött-, fisk-, eller vegetariskt alternativ 125 kr inkl. sallad, bröd, smör och ramlösa eller lättöl Kaffe/te och litet sött efter maten 25 kr.

Öppettider & kontakt

 

Tidningshuset:

Måndag – fredag: 10.30 – 13.00.
Stängt röda dagar.

Pocket Café:

Måndag – fredag: 7.30 – 15.00.
Stängt röda dagar.

Hitta hit:
Gjörwellsgatan 30
105 15 Stockholm

Kontakta:

Tidningshuset – Nordrest